Rico Verhoeven noemt uitdager Tariq Osaro eng! 'Dit maakt het spannender' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven noemt uitdager Tariq Osaro eng! 'Dit maakt het spannender'

Rico Verhoeven noemt uitdager Tariq Osaro eng! 'Dit maakt het spannender'

Rico Verhoeven vecht tegen uitdager Tariq Osaro tijdens Collision 6 op 4 november in een strijd die uit zal maken wie zich de Glory zwaargewicht kampioen mag noemen.

Eerder dit jaar won Tariq Osaro zijn inter Glory zwaargewicht titel door zijn teamgenoot Antonio Plazibat te verslaan in een van de hefstigste gevechten bij de organisatie ook. Welke einidgde met een knock-out gesalgen scheidsrechter en Plazibat die met een gebroken arm achterbleef.

Het gevecht tussen Verhoeven en Osaro zal ook geen boswandeling worden waar Verhoeven na twee jaar zal willen bewijzen nog steeds de beste te zijn. Osaro daarentegen zal de fans willen laten zien de nieuwe generatie te vertegenwoordigen en de titel mee naar huis te nemen.

Tariq Osaro is geen praatjesmaker

“Ik moet van hem winnen, naast dat ik dan de gouden belt win, ben ik de eerste die dat doet in 10 Jaar”, zegt Osaro. Die ook zegt dat de externe prikkels die Verhoeven heeft zoals twee jaar niet vechten, een blessure en een acteer carierre hem parten kunnen spelen. “

“iedereen mag zijn eigen mening hebben, maar ik focus mij overal op het gene waar ik op dat moment mee bezig ben”, zegt Verhoeven. De kampioen zegt ook dat het gevecht tegen Osaro een stuk spannender is dan tegen andere vechters waar tegenover hij stond juist omdst hij geen grootspraak heeft.

“Hij is eng rustig en dat geeft een andere diemensie aan het gevecht, hij is gestaag gekomen waar hij nu is en dat maakt het voor mij spannender”, aldus Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws