Rico Verhoeven: 'Ik ga laten zien dat ik nog steeds de koning ben op 4 november' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven: 'Ik ga laten zien dat ik nog steeds de koning ben op 4 november'

Rico Verhoeven: 'Ik ga laten zien dat ik nog steeds de koning ben op 4 november'

Rico Verhoeven en Tariq Osaro staan op 4 november tijdens Glory Collision tegenover elkaar. Vandaag tijdens de eerste persconferentie was de kampioen duidelijk, hij blijft de kampioen.

Ook al zegt Verhoeven er zeker van te zijn de titel te behouden treft hij de gevaarlijke Osaro, "Ik ben anders gebouwd, je hebt gezien wat ik heb neergezet bij Glory en als mijn gevechten gewonnen op knock-out", zegt Osaro als antwoord op de vraag hoe hij het gevecht ziet verlopen.

"Het is een goede droom om na te jagen, zijn tijd zal komen maar niet op 4 november", antwoordde Verhoeven die op de vraag of hij zich na zijn blessure anders heeft voorbereidt zegt: "Het is niet anders dan andere voorbereidingen, sterker nog het voelt zelfs beter dan ooit".

Toch blijft Osaro koel en voelt geen extra druk voor het gevecht. Wat heb je anders gedaan aangezien Rico de koning is van de vijf ronden: "Ik heb niets anders gedaan en ben klaar voor de strijd."

Over een aantal weken zal duidelijk worden wie zich de onbetwiste Glory zwaargewicht kampioen mag noemen. Verlengt Verhoeven zijn regeerperiode of wordt Osaro de nieuwe koning?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws