K-1 Legende Peter Aerts kickboksevent krijgt vorm: 'Dochter ook in de ring' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 Legende Peter Aerts kickboksevent krijgt vorm: 'Dochter ook in de ring'

K-1 Legende Peter Aerts kickboksevent krijgt vorm: 'Dochter ook in de ring'

Peter Aerts de K-1 kickbokslegende houdt op 24 maart zijn debuut event in Japan, Legends, en de vechtkaart krijgt al vorm waaronder Montana Aerts de dochter van de topkickbokser zelf.

De kickbokswereld is in afwachting van een nieuw hoofdstuk met de aankondiging van Peter Aerts, een K-1 kickbokslegende, over zijn debuut event 'Legends' op 24 maart in Japan. Dit event markeert niet alleen een nieuwe mijlpaal in zijn carrière, maar ook de deelname van zijn dochter, Montana Aerts, die in de voetsporen van haar vader treedt.

Enthousiasme en verwachtingen rond 'Legends'

De aankondiging van 'Legends' door Peter Aerts heeft voor veel enthousiasme gezorgd onder kickboksfans. Met de groeiende populariteit van kickboksen en de opkomst van nieuwe organisaties zoals Glory en Enfusion, voegt 'Legends' een nieuwe dimensie toe aan de sport.

Fans zijn vooral benieuwd naar de gevechten die nog aangekondigd zullen worden voor dit veelbelovende event.

Peter Aerts' ambities met 'Legends'

Peter Aerts, die nu in Japan woont, heeft met 'Legends' grote ambities. Vooralsnog beperkt het event zich tot Japan, maar er is hoop dat 'Legends' in de toekomst ook naar Europa en Nederland zal komen.

De betrokkenheid van Aerts bij 'Legends' belooft een event van hoge kwaliteit en spannende gevechten, waarmee hij zijn stempel op de wereld van kickboksen blijft drukken. Fans wachten in spanning af welke namen nog meer zullen verschijnen op de vechtkaart van 'Legends'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws