Vecht Rico Verhoeven dit jaar nog wel? Twijfels na update Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vecht Rico Verhoeven dit jaar nog wel? Twijfels na update

Vecht Rico Verhoeven dit jaar nog wel? Twijfels na update

Rico Verhoeven kreeg gisteren een aantal kritische reacties op een van zijn Insta posts, met als rode draad de vraag of de kampioen de ring nog wel in gaat. Verhoeven reageerde dat dit afhangt van zijn herstel.

Onder de post waarin Verhoeven poseerde in een Dior outfit kwamen de reacties flink los met als rode draad wanneer de kampioen de bokshandschoenen weer eens oppakt. Een van de antwoorden van Verhoeven is te lezen dat een comeback dit jaar wellicht nog niet helemaal zeker is.

Vecht Rico Verhoeven dit jaar nog wel? Twijfels na update

"Ga je ook weer eens de ring in?", vroeg een volger onder de post. Verhoeven reageerde door te zeggen; "Laatste deel van dit jaar als mijn herstel voorspoedig gaat", schreef Verhoeven. Recentelijk verklaarde Verhoeven bij het praatprogramma Jinek dat zijn herstel op 75% is. Dit zorgde al voor twijfels bij bezorgde fans.

Rico Verhoeven fans wachten vol smart op terugkeer van de kampioen

Zoals bekend was Verhoeven voor zijn knie blessure altijd op scherp om de ring in te gaan om de volle 100% te geven. De fans wachten dan ook vol verwachting op een terugkeer van Verhoeven die al geruime tijd zijn titel niet heeft verdedigd. Zijn tegenstander staat al klaar in de vorm van Tariq 'Cookie' Osaro.

Osaro verdiende een kans tegen Verhoeven door vorige maand tijdens Glory collision 5 zijn eigen teamgenoot Antonio Plazibat te verslaan via knock-out. Later werd bekend dat Plazibat met een gebroken arm de wedstrijd uitvocht. waarvoor hij geprezen werd door de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws