🎥 Rico Verhoeven deelt weer staand klappen uit! 'Voel me weer mens! Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Rico Verhoeven deelt weer staand klappen uit! 'Voel me weer mens!

🎥 Rico Verhoeven deelt weer staand klappen uit! 'Voel me weer mens!

Rico Verhoeven werkt keihard aan zijn herstel na de knieblessure die roet in het eten gooide voor zijn titelgevecht tegen Antonio Plazibat. Vandaag bokste de Glory Kampioen voor het eerst na zijn operatie weer staand.

Het voelt goed volgens Verhoeven om weer op de been te zijn en klappen te kunnen uitdelen terwijl hij staat. Recentelijk deelde Verhoeven een video waarop te zien was dat hij liggend op zijn rug aan het Pads trainen was. Maar vandaag bokste hij staande een rondje door de gym.

Rico Verhoeven: 'Dit hele herstelproces is zo uitdagend'

"EERSTE bokstraining staand...... Ik kan niet blijer zijn 🤩 Voel me weer mens", schrijft Verhoeven op Instagram. "🤯 Dit hele herstelproces is zo uitdagend en een echte mentale test geweest. Maar dankzij de mensen om me heen en mijn team is het een geweldige leerervaring geweest 🙏🏻"

Volgens Verhoeven hoeven wij hem echter niet eerder dan november of op z'n vroegst oktober terug te verwachten. Intussen houdt Glory uitdager Plazibat bezig door deze een interim titelgevecht te geven. Zijn uitdager zal worden bepaald uit deelnemers die eerst aan een 4 mans toernooi mee zullen doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws