'Rico heeft de goede keuze gemaakt!' Topcoach Mike Passenier over Glory kampioen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico heeft de goede keuze gemaakt!' Topcoach Mike Passenier over Glory kampioen

'Rico heeft de goede keuze gemaakt!' Topcoach Mike Passenier over Glory kampioen

Rico Verhoeven heeft volgens topcoach Mike Passenier de goede keuze gemaakt om voor zijn eerste gevecht op de Glory Grand Prix te kiezen voor Sofian Laidouni.

Over de aanstaande Grand Prix is al veel gezegd en geschreven en vooral Jamal Ben Saddik lijkt daarin de hoofdrol te spelen. Ook Glory kampioen Rico Verhoeven staat in het spotlicht, maar vooral voor zijn keuze om als eerste tegenstander Sofian Laidouni kiezen. Deze zou volgens Verhoeven en zijn team de hoogst gerangschikte zijn in de zwaargewichten, maar op plek 5 staat.

"De ranking is de ranking, dus Rico heeft goed gekozen, hij heeft voor de best geplaatste gekozen", zegt Passenier tijdens een uitzending van Warrior Code met als host voormalig K-1 vechter Remy Bonjasky.

Ook zegt Passenier dat Nederland een ster is in haar sporthelden te vergeten en refereert aan Ernesto Hoost die ook aanwezig was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws