Glory zet Franse topkickbokser Benzaquen op megacontract: 'Ogen op de titel gericht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet Franse topkickbokser Benzaquen op megacontract: 'Ogen op de titel gericht'

Glory zet Franse topkickbokser Benzaquen op megacontract: 'Ogen op de titel gericht'

Cyril Benzaquen, de Franse kickbokskampioen met een indrukwekkend record van 57 overwinningen, 12 verliezen en 3 gelijke spelen, heeft officieel een meerjarige overeenkomst getekend met Glory Kickboxing.

Met zes wereldtitels in kickboksen op zijn naam, waaronder bijna een decennium lang de ISKA-kampioen, richt Benzaquen nu zijn pijlen op het veroveren van een Glory-titel in het weltergewicht.

Benzaquen geëerd om deel uit te maken van 's werelds beste liga

"Ik ben zeer vereerd om deel uit te maken van de liga, die wordt beschouwd als de beste ter wereld," zei Benzaquen. "Na vele gevechten en verschillende wereldtitels gewonnen te hebben, zou de heilige graal van mijn carrière zijn om de Glory-titel te winnen. Ik ben enthousiast over wat ik samen met Glory in de toekomst kan doen."

De 34-jarige vechter zal een weltergewicht divisie betreden die sterren bevat zoals Chico Kwasi, Hamicha, Jay Overemeer en de regerend kampioen Endy Semeleer. Met zijn ervaring en vaardigheden is Benzaquen een spannende toevoeging aan deze al zeer competitieve gewichtsklasse.

Klaar voor de Glory Weltergewicht Grand Prix

Benzaquen heeft ook zijn zinnen gezet op de Glory Weltergewicht Grand Prix, die later dit jaar plaatsvindt, de datum en locatie moeten nog worden aangekondigd. In dit spannende eendaagse toernooi zullen acht van de beste weltergewichten ter wereld strijden om de ultieme eer.

Als onderdeel van een nieuw gelanceerde strategie in 2024, zal GLORY opwindende acht-man Grand Prix-evenementen organiseren in de zwaargewicht, lichtzwaargewicht, middengewicht en weltergewicht divisies. De eerste hiervan is de Glory Zwaargewicht Grand Prix op 9 maart in het GelreDome stadion in Arnhem, Nederland, met topsterren als Rico Verhoeven, Levi Rigters, Tariq Osaro en vele anderen.

Met de toevoeging van Benzaquen aan de weltergewicht divisie en de aankomende Grand Prix-evenementen belooft GLORY een spannend jaar vol actie en onvergetelijke momenten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws