Publiekstrekker Nieky Holzken maart de ring weer in Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Publiekstrekker Nieky Holzken maart de ring weer in

Publiekstrekker Nieky Holzken maart de ring weer in

Nieky Holzken zal op 25 maart vechten op het ONE Championship ONE Fight Night 8: Bhullar vs. Malykhin event. Deze zal gehouden worden in het Singapore Indoor Stadium, Singapore.

Voormalig Glory Kampioen Nieky Holzken zal op 25 maart zijn terugkeer maken naar de kickboksring bij ONE Championship. Holzken vocht maart vorig jaar voor het laatst bij de grootste vechtsport organisatie ter wereld.

Nieky Holzken na een jaar weer terug de ring in

Vandaag maakte Holzken bekend weer in actie te komen. Tegen onze redactie zegt Holzken een top tegenstander te treffen. ,,Ik ga eerst trainen in Thailand voor deze wedstrijd. Mijn tegenstander mag ik nog niet onthullen, maar het is wel een stevige jongen."

Holzken heeft nog een aantal gevechten op de rol staan. ,,Ik heb nog 5 gevechten op mijn contract met ONE. En ik heb er zin in de ring weer in te gaan. " Voor het ONE Fight Night 8 is tot nu toe alleen het gevecht tussen de kampioenen Arja Bhullar en Anatoly Malykhin aangekondigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws