'Schandalig!' Nieky Holzken stopt noodgedwongen met nieuw avontuur Nieuws
Nieuws

'Schandalig!' Nieky Holzken stopt noodgedwongen met nieuw avontuur

'Schandalig!' Nieky Holzken stopt noodgedwongen met nieuw avontuur

Nieky Holzken voormalig Glory Kickboxing kampioen en huidig ONE Championship vechter moet noodgedwongen stoppen met zijn pas opgerichte autobedrijf. De Gemeente Helmond ligt dwars en de kickbokser gooit de handdoek in de ring.

Het nieuwe avontuur van Holzken een autobedrijf met louter elektrisch aangedreven auto's moet dicht. De topvechter die de auto's verkocht vanaf huis krijgt geen vergunning van de Gemeente. Afgelopen weekend vertelde Holzken aan onze redactie al te gaan stoppen. Dit blijkt nu definitief.

De Gemeente Helmond wil dat Holzken stopt voor 1 januari 2023. ,,Ik vind het schandalig. Hier wordt met twee maten gemeten. Naast mij zit een bedrijf met elektrische scooters. Dat mag dan wel?", zegt Holzken tegen Omroep Brabant.

Niet normaal

Holzken die veel dingen gratis doet voor de Gemeente is er klaar mee; ,,Ik doe zo vaak iets gratis voor de gemeente en dan krijg je nu dit." De auto's die de topvechter nog had staan zullen via het autobedrijf van zijn schoonvader en trainer/coach Sjef Weber worden verkocht.

Voor Holzken die nog een aantal gevechten op zijn contact met ONE had staan, was het bedrijf het volgende na zijn carrière in de ring. De kickbokser zegt zich te zullen gaan toeleggen op het les geven in de sportschool van zijn schoonvader.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws