Vechtbaas schiet critici af! 'Als je er geen f*ck aan vindt' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas schiet critici af! 'Als je er geen f*ck aan vindt'

Vechtbaas schiet critici af! 'Als je er geen f*ck aan vindt'

Dana White heeft een bericht voor degenen die zich zorgen maken over hersenbeschadiging in zijn komende Power Slap (wang klap) competitie.

Vorig jaar kondigde de UFC-president zijn nieuwste onderneming aan, toen hij de Power Slap-competitie onthulde. De nieuwe sport kreeg snel toestemming van de Nevada State Athletic Commission om door te gaan. Niet iedereen is er fan van en vooral de angst voor hersenbeschadiging is groot.

Toch zegt White dat critic geen angst hoeven te hebben. "We geven het geld uit om ervoor te zorgen dat we daar twee gezonde mensen hebben", zegt White. “We hebben goede medische zorg tijdens en na het gevecht. Er zijn alle dingen die we nodig hadden om mensen te onderwijzen. Net zoals we mensen moesten onderwijzen in mixed martial arts.”

Als je er geen fuck aan vindt, kijk er dan niet naar

"Als je er geen fuck aan vindt, kijk er dan niet naar. Niemand vraagt je om dit te bekijken", zegt White. De Power Slap League ligt sinds de aankondiging zwaar onder vuur. Sinds vechtsporten bestaan, is hersenbeschadiging een risico geweest. Voor degenen die meedoen aan de Slap League is het echter gegarandeerd, aangezien verdediging letterlijk niet toegestaan is.

De Power Slap League van Dana White staat momenteel op 18 januari op TBS. Je kunt deze GRATIS en LIVE meekijken. De show zou vorige week zijn debuut maken, maar werd uitgesteld nadat de promotor zijn vrouw in een nachtclub had geslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws