Podcast onthult waarom Jamal Ben Saddik niet deelneemt aan Glory Grand Prix Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Podcast onthult waarom Jamal Ben Saddik niet deelneemt aan Glory Grand Prix

Podcast onthult waarom Jamal Ben Saddik niet deelneemt aan Glory Grand Prix

Jamal Ben Saddik doet vooralsnog niet mee aan de Glory zwaargewicht Grand Prix in maart, gisteren tijdens een podcast met Remy Bonjasky werd iets meer duidelijk over de reden waarom.

Toen bekend werd gemaakt dat Glory met een heus zwaargewicht toernooi zou komen gingen de fans los met speculaties. Al snel werden diverse kandidaten naar voren geschoven met als grote favoriet Jamal Ben Saddik. Toen bleek dat deze niet mee gaat doen was de teleurstelling groot. De Marokkaan kwam recentelijk met een Instagram post naar buiten waar uit blek dat hij nog wel onder contract staat bij Glory.

Gisteren in de podcast van Giovanni Tjin waar voormalig K-1 legende Remy Bonjasky gast was kwam de niet deelname van Ben Saddik ter sprake. Bonjasky vroeg zich af of Tjin meer wist, deze antwoordde van het management van Ben Saddik te hebben vernomen dat deze vanwege privé zaken niet een deal met Glory rond kon krijgen.

Jamal Ben Saddik moet gewoon mee doen aan de Grand Prix

Bonjasky hoopt alsnog dat Ben Saddik toch mee gaat doen aan de Grand Prix. Uit de praktijk blijkt dat er altijd tussentijds vechters uitvallen, en die plekken moeten gevuld worden. "Er kan nog van alles gebeuren in drie maanden, ik hoop echt dat Jamal mee gaat doen", zegt Bonjasky.

Ook zegt Bonjasky te hopen dat er geloot gaat worden wie tegen wie vecht. Als er een matchmaking van tevoren plaatsvindt kan er ontstaan dat achteraf personen gaan zeggen dat het opgezet spel was, Een loting show zou veel kijkers trekken met fans die op de punten van hun stoelen zullen zitten om te zien wie er tegen elkaar zullen strijden. Het blijft nog even spannend....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws