Jamal Ben Saddik geeft update over Glory status: 'Haalt uit naar puntentikkers' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik geeft update over Glory status: 'Haalt uit naar puntentikkers'

Jamal Ben Saddik geeft update over Glory status: 'Haalt uit naar puntentikkers'

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse topkickbokser, heeft duidelijkheid gegeven over zijn status bij Glory. Na afwezigheid in de Glory zwaargewicht Grand Prix van 2024, ontstonden er geruchten over zijn contractuele situatie bij de grootste kickboksorganisatie ter wereld.

Op Instagram bevestigt Ben Saddik dat hij nog steeds onder contract staat bij Glory. "Op de vraag of ik nog steeds bij GLORY zit, daarop is het antwoord JA! Ik ben nog steeds onder contract bij GLORY", schrijft hij.

Teleurstelling over niet deelnemen aan Grand Prix toernooi

Ben Saddik spreekt ook zijn teleurstelling uit over het feit dat hij niet deelneemt aan het 8-mans toernooi. Hij benadrukt zijn eerdere succes in het winnen van een titel in 2018 en gelooft dat hij een waardevolle toevoeging had kunnen zijn voor het toernooi.

"Of het jammer is dat ik niet in het 8-mans toernooi zit: JA! Wetende dat ik de enige vechter ben die zo'n titel heeft gewonnen in 2018’. En ik ergens wel een bescheiden meerwaarde en toevoeging kon zijn voor het toernooi."

Ben Saddik's Visie op Spektakel en Toekomst

Verder spreekt Ben Saddik zijn overtuiging uit dat Glory ondanks zijn afwezigheid een mooie show zal neerzetten. Hij benadrukt dat fans komen voor spektakel, iets wat volgens hem niet altijd bereikt wordt door 'punten tikkerse en klokken tellers', een duidelijke sneer naar oud rivalen.

"Want uiteindelijk winnen of verliezen, de fans komen voor spektakel. En dat krijgen ze niet door punten tikkers en klokken tellers," voegt hij toe. Ben Saddik sluit af met een positieve noot en belooft in contact te blijven met zijn fans: "We keep in touch. The Goliath."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws