Plazibat wil Tavares knock-out slaan in sportschool! 'Als Glory baas er okay mee is' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Plazibat wil Tavares knock-out slaan in sportschool! 'Als Glory baas er okay mee is'

Plazibat wil Tavares knock-out slaan in sportschool! 'Als Glory baas er okay mee is'

Antonio Plazibat viel vandaag de Glory persconferentie binnen waar de 4 kickboksers bekend werden gemaakt waarvan er 1 tegenover de Kroaat zelf komt te staan.

 

De spanning zat er goed in op het persmoment vandaag waar Luis Tavares, Tariq Osaro, Nordine Mahieddine en Enver Sljivar als uitverkorene van het 4 man zwaargewicht toernooi bekend werden gemaakt. De winnaar daarvan mag op 17 juni tijdens Collision 5 tegen Plazibat vechten om de interim zwaargewicht titel.

Plazibat die zelf aanwezig was nam het woord terwijl hij naast Glory CEO Scott Rudmann aan een tafel zat en richtte zich tot Tavares. Dit nadat de vraag gesteld werd of Plazibat tegen Tavares zou vechten ook al verliest deze het toernooi. "Dit is erg gemakkelijk, als Scott mij toestaat ga ik naar de gym waar Tavares traint en sla hem knock-out", zei Plazibat.

Plazibat wil Tavares in zijn eigen sportschool knock-out slaan

"Hij (Tavares. red.), mag volledig beschermt vechten, zelfs met MMA-handschoenen. Ik zal grote handschoenen dragen en dan gaan we sparren". Tavares reageerde door te zeggen dat Plazibat een praatjesmaker is.

De toon lijkt gezet in ieder geval en het toernooi beloofd een flink spektakel te worden. Plazibat krijgt steeds meer bijval van de fans die hem zelfs als favoriet inschatten voor de wedstrijd tegen kampioen Rico Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws