Plazibat en Ben Saddik over Rico Verhoeven, Collision 5 en meer.... (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Plazibat en Ben Saddik over Rico Verhoeven, Collision 5 en meer.... (video)

Plazibat en Ben Saddik over Rico Verhoeven, Collision 5 en meer.... (video)

Antonio Plazibat won vorig weekend op knock-out van Raul Catinas tijdens Glory 82. Vandaag blikt de topvechter terug naar de wedstrijd, de uitdaging van Rico Verhoeven en meer.

Het was een snelle KO overwinning die Plazibat scoorde op Catinas, samen met trainingsmaat en mede Glory zwaargewicht blikt Videoland terug. Ook de uitdaging die Glory Kampioen Rico Verhoeven accepteerde van Plazibat komt aan bod.

Harde vechter

,,Ik zie dat Rico mijn berichten leest als ik het tag op Instagram", zegt Plazibat. ,,Ik ga hem verslaan als ik tegenover hem sta. Ook Ben Saddik zegt dat Plazibat uiterst gedreven is. ,,Ook in de training wil hij altijd winnen", zegt deze.

Plazibat gaf toe dat Catinas de meest harde stoter is waar hij tegen gevochten heeft en dat Rico dat niet is. ,,Ook al slaat hij niet zo hard, Rico wint wel altijd. En Catinas dat was de hardste stoter waar ik tegen gevochten heb." Bekijk de video voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws