'Rico probeer je Badr te zijn?' Plazibat reageert op Verhoeven Nieuws
Nieuws

'Rico probeer je Badr te zijn?' Plazibat reageert op Verhoeven

'Rico probeer je Badr te zijn?' Plazibat reageert op Verhoeven

Antonio Plazibat is niet alleen een van de topvechters bij Glory, maar heeft ook nog eens een goed gevoel voor humor. Vanavond reageert de Kroaat op de video waarin Verhoeven afgelopen weekend aangaf het gevecht met hem te willen aangaan.

Tijdens Glory 82 verdiende Plazibat zijn titelkans tegen Verhoeven. Na zijn rivaal Raul Catinas ongenadig knock-out te hebben geslagen was het meer dan duidelijk dat de Kroatische geweldenaar een kans verdiend tegen de Glory Kampioen.

De video waarin Verhoeven reageerde was als in een film. Bij Plazibat roept dit associaties op met kickbokslegende Badr Hari. ,,Beste vriend Rico Verhoeven. Probeer je nu Badr te zijn. Compleet met Hoodie en alles", reageert Plazibat gevat.

Badr die bij zijn loop naar de ring altijd de meest mooie jassen inclusief Hoodie draagt lijkt volgens Plazibat dus een inspiratie te zijn geweest. Een eventueel gevecht tussen Plazibat en Verhoeven zou in maart volgend jaar plaats kunnen vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws