Peter Aerts zoon treedt zaterdag in de voetsporen zijn legendarische kickboks vader Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Peter Aerts zoon treedt zaterdag in de voetsporen zijn legendarische kickboks vader

Peter Aerts zoon treedt zaterdag in de voetsporen zijn legendarische kickboks vader

Marciano Aerts, de zoon van Peter Aerts, een van de meest gerespecteerde kickboksers aller tijden, treedt in de voetsporen van zijn vader.

Met zijn vader vaak in Japan, wordt Marciano nu getraind door een andere wereldtopper: Faldir Chahbari van Rocky-Fit. In een recent vraaggesprek deelt Marciano zijn ervaringen en vooruitzichten.

Training onder Faldir Chahbari

Op de vraag wat Faldir Chahbari tot een goede trainer maakt, antwoordt Marciano: "Faldir is echt een complete trainer. Hij is zelf altijd een groot kampioen geweest en snapt het spel.

We hebben een heel erg goed team en trainen keihard", zegt Marciano in gesprek met Rings. Deze woorden benadrukken het belang van ervaring en begrip van de sport in de training.

De last van een legendarische naam

Als zoon van Peter Aerts draagt Marciano een bekende naam in de kickbokswereld. Over de constante vergelijkingen met zijn vader zegt hij: "Ik vind het persoonlijk niet zo erg. Ik draag de naam Aerts met trots. Ik ben dit gewend en het is natuurlijk logisch dat iedereen een vergelijking maakt." Deze houding toont zijn respect en trots voor zijn erfgoed.

Marciano staat aanstaande zaterdag Bij rings in Aalsmeer tegenover Damon Dekker van Nakama Gym, een bekende lastige tegenstander. Over het strijdplan zegt hij: "Samen met mijn team hebben we een gameplan gemaakt en het is voor mij een leuke match-up. Ik kan niet wachten tot 25 november, het liefst vecht ik vandaag nog!"

Een bijzondere band met zus Montana

Marciano en zijn tweelingzus Montana, die ook uitblinkt in de ring, hebben een speciale band. "Montana en ik kennen elkaar als geen ander. We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten exact wat er is.

We trainen bijna altijd samen," deelt Marciano. Deze unieke connectie benadrukt de familieband en gezamenlijke passie voor de sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws