Dochter van K-1 legende Peter Aerts in actie bij Glory Rivals - Rise in Japan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dochter van K-1 legende Peter Aerts in actie bij Glory Rivals - Rise in Japan

Dochter van K-1 legende Peter Aerts in actie bij Glory Rivals - Rise in Japan

Op 16 december zal de opkomende kickbokser Montana Aerts, dochter van de beroemde K-1 Kickbokslegende Peter Aerts, haar vaardigheden op de proef stellen tegen Nonoka Kato tijdens het Glory Rivals en Rise World Series kickboksevenement in Japan.

Het gevecht belooft een opwindende confrontatie te worden tussen twee getalenteerde vechters in de Bantamgewichtsklasse (-55kg). Het Ryogoku Kokugikan-stadion in Japan zal het toneel zijn van deze sportieve strijd.

In de Voetsporen van de Legende: Montana Aerts

Montana Aerts volgt, samen met haar broer Marciano, de voetsporen van hun vader, de befaamde Peter Aerts, die een icoon is in de wereld van het kickboksen. Peter Aerts, ook wel bekend als 'The Dutch Lumberjack', heeft gedurende zijn carrière indrukwekkende prestaties geleverd en is een inspiratiebron voor vele opkomende vechters, waaronder zijn eigen kinderen.

Glory Rivals Serie: Een Platform voor Opkomende Talenten

Het Glory Rivals en Rise kickboksevenement biedt niet alleen een kans voor bekende vechters om hun vaardigheden te tonen, maar dient ook als een platform voor opkomende talenten zoals Montana Aerts. De serie heeft de aandacht getrokken van kickboksfans over de hele wereld door indrukwekkende gevechten en opwindende confrontaties te presenteren.

Het gevecht tussen Montana Aerts en Nonoka Kato belooft een spektakel te worden, waarbij beide vechters vastbesloten zijn om hun stempel te drukken in de Bantamgewichtsklasse. Het Ryogoku Kokugikan-stadion zal op 16 december het epicentrum zijn van spanning en sensatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws