'Niet lullen maar knokken': Glory's nieuwe helden zijn klaar voor de strijd zaterdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Niet lullen maar knokken': Glory's nieuwe helden zijn klaar voor de strijd zaterdag

'Niet lullen maar knokken': Glory's nieuwe helden zijn klaar voor de strijd zaterdag

Glory 89 vindt deze zaterdag plaats in Burgas, Bulgarije met grote namen als Badr Hari, Levi Rigters en kampioen Petch, maar ook een nieuwe generatie die hun kansen gaan wagen.

Alhoewel het Glory 89 event in Bulgarije plaatsvindt is het event goed gevuld met Nederlandse vechters van formaat, en Mike's gym is deze keer hofleverancier. Naast Badr Hari staan ook Stoyan Koprivlenski, Luis Tavares en de debuterende Mohamed Touchassie van de welbekende sportschool op het programma. Waar de mentaliteit heerst, 'niet lullen maar knokken.'

Wat te verwachten van deze gevechten?

Stoyan Koprivlenski vs. Sorin Caliniuc (lichtgewicht):

Stoyan Koprivlenski heeft een indrukwekkend record met 6 KO's in zijn 18 overwinningen. Zijn sterke punten zijn onder andere zijn krachtige stootkracht en technische vaardigheden. Hij heeft de ervaring om met verschillende vechtstijlen om te gaan en kan snel schakelen tussen aanvallen en verdedigen.

Sorin Caliniuc heeft een opmerkelijk record met slechts één verlies. Wat opvalt is dat hij geen KO-overwinningen heeft, wat suggereert dat hij mogelijk meer vertrouwt op zijn technische vaardigheden en uithoudingsvermogen. Zijn sterke punten kunnen zijn snelheid en beweeglijkheid zijn, waardoor hij in staat is om punten te scoren en gevechten te controleren.

Het lijkt erop dat Stoyan Koprivlenski een voordeel heeft als het gaat om KO-vermogen en ervaring. Als hij zijn tegenstander onder druk kan zetten en zijn stootkracht effectief kan gebruiken, heeft hij een goede kans om te winnen. Sorin Caliniuc zal echter willen vertrouwen op zijn technische vaardigheden en strategie om het gevecht te beheersen.

Voorspelling: Stoyan Koprivlenski heeft de potentie om dit gevecht te winnen door KO.

Luis Tavares vs. Bogdan Stoica (licht zwaargewicht):

Luis Tavares heeft een uitstekend record van 63 overwinningen, waarvan 21 door KO. Zijn sterke punten zijn zijn kracht en KO-vermogen. Hij kan verwoestende stoten leveren en heeft een agressieve vechtstijl.

Bogdan Stoica heeft ook indrukwekkende statistieken met 40 KO-overwinningen in zijn 57 zeges. Hij staat bekend om zijn explosieve kracht en agressie in de ring. Zijn zwakte kan echter zijn verdediging zijn, aangezien hij vaak risico's neemt om zijn tegenstanders te verslaan.

Dit gevecht belooft een spektakel te worden, gezien het vermogen van beide vechters om met KO's te winnen. Luis Tavares lijkt echter iets meer ervaring te hebben en kan het gevecht naar zijn hand zetten als hij de juiste opening ziet.

Voorspelling: Luis Tavares heeft een licht voordeel vanwege zijn ervaring en KO-vermogen, maar het kan een close gevecht worden.

Mohamed Touchassie vs. Eduard Aleksanyan (middengewicht):

Mohamed Touchassie heeft een ongeslagen record met 11 KO's in zijn 14 overwinningen. Zijn sterke punten zijn zijn kracht en vermogen om snel een gevecht te beëindigen. Hij gaat agressief de confrontatie aan en heeft een indrukwekkend KO-record.

Eduard Aleksanyan heeft ook een respectabel record met 5 KO's in zijn 18 overwinningen. Zijn sterke punten kunnen zijn technische vaardigheden en strategische benadering van gevechten zijn. Hij heeft mogelijk een voordeel in termen van ervaring en vechtslimheid.

Dit gevecht kan een clash worden tussen de brute kracht van Mohamed Touchassie en de tactische benadering van Eduard Aleksanyan. Als Touchassie snel kan aanvallen en zijn KO-vermogen kan benutten, heeft hij een goede kans om te winnen. Eduard Aleksanyan zal echter willen vertrouwen op zijn technische vaardigheden en het gevecht naar zijn hand willen zetten.

Voorspelling: Mohamed Touchassie heeft het potentieel om dit gevecht te winnen door KO, maar Eduard Aleksanyan kan met een slimme strategie het gevecht naar zich toe trekken. Het kan een spannend gevecht worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws