‘Geen makkie!’ Nieky Holzken treft beruchte Thai  in Singapore Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Geen makkie!’ Nieky Holzken treft beruchte Thai in Singapore

‘Geen makkie!’ Nieky Holzken treft beruchte Thai  in Singapore

Nieky Holzken heeft een nieuwe tegenstander voor zijn gevecht tijdens ONE X op zaterdag 26 maart in Singapore. Boonsom Klinmee vervangt Islam Murtazaev die vanwege de boycot voor Russische atleten niet mag vechten.

Het was even spannend voor Holzken, een gevecht dat uitvalt zo dichtbij een evenement is op zijn zachtst gezegd geen pretje. ONE is naarstig op zoek gegaan naar een tegenstander. Deze is nu gevonden in de gevaarlijke Thai Klinmee die bekend staat als een taaie knokker. De naam van een Britse vechter werd ook geopperd maar deze durfde niet tegen Holzken de ring in.

Snel beslissen

Het kamp van Holzken is opgelucht dat er een vervanger is; ,,We hebben hard getraind de afgelopen periode, dan ineens horen dat een gevecht niet doorgaat is een flinke domper", zegt Sjef Weber trainer/coach van Holzken. Het gevecht tegen Klinmee is op Muaythai regels en met de kleine MMA-handschoenen. De Thai die ook blote vuist gevechten doet is volgens Weber geen makkelijke tegenstander.

,,Klinmee is expert op het vechten met de ellebogen en knokt ook met de blote vuist. Maar Nieky is klaar voor iedereen en is goed voorbereid. We zijn er klaar voor en Nieky is positief over het gevecht. ,,We moesten snel beslissen want het gevecht is al deze week en morgen vliegen wij. “ Toch ziet Weber geen beren op de weg en zegt hij niemand te onderschatten maar met de winst naar huis te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws