Gevecht Holzken afgelast tegen Rus Murtazaev: 'Nieuwe tegenstander?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Holzken afgelast tegen Rus Murtazaev: 'Nieuwe tegenstander?'

Gevecht Holzken afgelast tegen Rus Murtazaev: 'Nieuwe tegenstander?'

Nieky Holzken zit zonder tegenstander voor zijn geplande gevecht op ONE X in Singapore op 26 maart. De Rus Islam Murtazaev is uit het gevecht gehaald vanwege de boycot op Russische atleten.

Een flinke domper voor de voormalige Glory kampioen en topvechter Holzken, die door ONE onder een van haar grootste vechters wordt gerekend is dus zonder tegenstander. Net als veel andere sport organisaties trekt ONE Russen terug uit haar evenementen.

Het ONE Championship X evenement is het grootste van de organisatie ooit. ONE zet bekende namen uit haar vechters stal neer, zoals ex UFC-vechter Demetrious Johnson, Muaythai legende John Wayne Parr, maar ook MMA super kampioen Reinier de Ridder.

Grote tegenvaller

Alhoewel ONE niet echt officieel een mededeling heeft gedaan, maar met stille trom deRussische atleten uit het ONE X evenement trok, treed Holzken zelf naar buiten via social media. ,,Kan niet wachten om te vechten. 26e ONE X helaas gaat mijn gevecht de grootste kaart in ONE geschiedenis niet door", schrijft Holzken. ,,Nieuwe Tegenstander?"

Of het lukt om een nieuwe tegenstander te vinden voor Holzken zal in de aankomende dagen moeten blijken. Het is voor vechtsport organisaties niet altijd makkelijk. Afgelopen week maakte Glory een zelfde drama mee voor het ter ziele gegane gevecht tussen Artem Vakhitov en Luis Tavares voor 19 maart, lees HIER meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws