Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven in Marokko? 'Het goedmakertje welke nodig is' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven in Marokko? 'Het goedmakertje welke nodig is'

Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven in Marokko? 'Het goedmakertje welke nodig is'

Jamal Ben Saddik is hotter dan ooit, terwijl de topvechter uit het Glory Grand Prix gehouden wordt is de Marokkaanse topvechter nog elke dag nieuws.

Inmiddels is wel duidelijk dat Jamal Ben Saddik kan fluiten naar deelname op de Glory Grand Prix. Zelf heeft de topvechter niet veel losgelaten maar begrijpen wij wel van bronnen om hem heen dat er iets aankomt. Een gevecht in het buitenland is het gerucht.

Jamal zegt voorlopig nog even niets

Daar waar sommige platformen beweren dat Ben Saddik bij hen plaats zal nemen om zijn verhaal te doen, gaat dit nog wel even duren. Vechtsport Info en Champstalk namen de situatie nog eens onder de loep, met als eind conclusie, een gevecht tegen Verhoeven in Marokko.

De organisatie zou daar goeie punten mee scoren en immers wordt beweerd dat Verhoeven daar veel fans zou hebben. Ook zou Glory daar veel respect mee terug winnen van de fans die nu massaal zeggen niet naar de Grand Prix te komen.

Wat vinden jullie van dit gevecht? Deel je mening in onze comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws