Mo Boutasaa vrijdag terug in de ONE Championship kickboksring tegen gevaarlijke Rus Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mo Boutasaa vrijdag terug in de ONE Championship kickboksring tegen gevaarlijke Rus

Mo Boutasaa vrijdag terug in de ONE Championship kickboksring tegen gevaarlijke Rus

Mo Boutasaa maakt op vrijdag 9 februari zijn langverwachte terugkeer in de kickboksring tijdens ONE Friday Fights 51, waar hij het opneemt tegen Dmitry Changelia uit Rusland.

Dit gevecht, dat plaatsvindt in het prestigieuze Lumpinee Stadium in Bangkok, Thailand, markeert een belangrijk moment in Boutasaa's carrière na zijn overwinning op Furkan Karabag tijdens ONE Friday Fights 35 in oktober vorig jaar.

Een belangrijk gevecht in Lumpinee Stadium

Het Lumpinee Stadium, bekend als een van de meest iconische locaties voor vechtsporten in Thailand, biedt het perfecte podium voor Boutasaa's comeback. Na twee verliespartijen na zijn winnende debuut tegen Davit Kiria in mei 2022, is dit gevecht een kans voor Boutasaa om zijn positie in de kickbokswereld te herbevestigen.

De weg van Boutasaa

Van bebuut tot nu

Mo Boutasaa's reis in de kickbokswereld is er een van hoogte- en dieptepunten. Na een indrukwekkend debuut met een overwinning op Davit Kiria in mei 2022, kende hij een moeilijke periode met twee opeenvolgende verliespartijen. Zijn overwinning op Furkan Karabag tijdens ONE Friday Fights 35 was een keerpunt, waarmee hij liet zien dat hij nog steeds een geduchte tegenstander is in de ring.

Vorig jaar oktober versloeg Boutasaa tijdens ONE Friday Fights 35 de Turk Furkan Karabag.

Vooruitkijken naar het gevecht met Changelia

Het aanstaande gevecht tegen Dmitry Changelia is niet alleen een test voor Boutasaa's vaardigheden en doorzettingsvermogen, maar ook een kans om zijn comeback in de kickbokswereld te bevestigen. Met de steun van zijn fans en de ervaring van zijn eerdere gevechten, staat Boutasaa op het punt om een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te schrijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws