Rico Verhoeven moet alles uit de kast halen tegen Laïdouni op de Grand Prix Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven moet alles uit de kast halen tegen Laïdouni op de Grand Prix

Rico Verhoeven moet alles uit de kast halen tegen Laïdouni op de Grand Prix

Rico Verhoeven koos zorgvuldig zijn eerste tegenstander uit voor de Glory zwaargewicht Grand Prix van 9 maart. Of hij spijt gaat krijgen van deze keuze zal het gevecht uitwijzen dat Sofian Laïdouni als underdog wordt beschouw tegenover de Glory kampioen doet deze niet echt eer aan.

Er is veel gezegd en geschreven over de keuze van Verhoeven, onterecht dat deze wordt afgedaan als gelijk kiezen voor de minste uit het toernooi. "Maar vergis je alsjeblieft niet in Sofian Laïdouni deze heeft meer in huis dan je wellicht denkt", zegt Sean van Dinter kickboks reporter bij Vechtsport Info.

Vechtmachine Rico Verhoeven

Laidouni heeft laten zien in zijn gevecht tegen Benny. Adegbuyi, goede vriend en trainingsmaat van Verhoeven dat deze een zware kluif aan hem had. Er van uitgaande dat Verhoeven deze wedstrijd tot in de puntjes heeft bekeken, zal hij juist voor Laïdounihebben gekozen".

De vechtstijl van Laidouni is taai en lastig, Adegbuyi kwam daar niet doorheen wat bleek uit de partij op Glory 86 vorig jaar. Sofian Laïdouni zou wel eens voor een verrassing kunnen zorgen tegen de topfitte vechtmachine Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws