Topkickbokser Mohamed Touchassie zou bij Glory Kickboxing zijn volgende stap kunnen maken Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Mohamed Touchassie zou bij Glory Kickboxing zijn volgende stap kunnen maken

Topkickbokser Mohamed Touchassie zou bij Glory Kickboxing zijn volgende stap kunnen maken

Mohamed Touchassie traint sinds kort bij Mike Passenier en de kampioenenmaker is er van overtuigd dat zijn nieuwe pupil die nu voor Enfusion vecht het ver gaat schoppen.

In een interview voor Vechtsport Info spreekt Mike Passenier vol lof over Mohamed Touchassie. "Hij is hard, vecht hart en is dit ook voor zichzelf", zegt een enthousiaste Passenier. "En dat zijn vechters daar houdt ik van." Passenier hint op een stap richting Glory voor de nu nog bij Enfusion vechtende kampioen.

"Ik heb een aantal vechters bij Glory, ik denk de meeste van alle trainers. En voor mij werkt het makkelijk als iedereen een beetje bij elkaar is." Passenier geeft aan dat het hast niet te doen is om internationaal aanwezig te zijn als coach. Een gevecht bij ONE in Singapore op vrijdag, maakt het voor Passenier onmogelijk om dan de volgende dag in Nederland bij een van zijn vechters te zijn.

Mohamed Touchassie als nieuwe ster bij Glory Kickboxing

Aangezien Touchassie voor Enfusion vecht en daar al kampioen is zegt Passenier: "Bij enfusion moet hij voor de titel tot 85 kilo, dan heeft hij twee titels, hoe ver moet je gaan?". Passenier is zoals altijd recht door zee: "De K-1 komt eraan maar hij is nog niet zwaar genoeg om bij de zwaargewichten mee te doen." Passenier is in gesprek met Glory over Touchassie en hoopt op een voorstel van de organisatie.

Passenier heeft ook met de manager gesproken van Touchassie, Edwin van Os en deze staat open om de vechter een volgende stap te laten maken. Passenier wil Touchassie actief houden en hoopt op vier gevechten per jaar bij Glory en een bij Enfusion om zijn titel te verdedigen. "Je moet jongen vechters als Touchassie actief houden", aldus Passenier.

Zelf zegt Touchassie ook een stap naar een zwaardere gewichtklasse te willen maken: "Ik wil naar de 85 kilo, de 77 kilo gaat lichamelijk niet meer lukken. Uiteindelijk wil ik naar het zwaargewicht." Touchassie lijkt een mooie kickboks toekomst tegemoet te gaan en zal wellicht een van de nieuwe sterren van Glory kunnen worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws