Vechtmachine! Mo Touchassie op 23 december alweer in actie bij Glory 90 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtmachine! Mo Touchassie op 23 december alweer in actie bij Glory 90

Vechtmachine! Mo Touchassie op 23 december alweer in actie bij Glory 90

Mo Touchassie keert terug naar de middengewicht divisie om het op te nemen tegen Brice Kombou tijdens het aankomende Glory 90-evenement op 23 december.

Na zijn recente nederlaag tegen Glory licht-zwaargewicht kampioen Donegi Abena tijdens het prestigieuze GLORY Collision 6-evenement, heeft Mo Touchassie iets te bewijzen. De strijd was intens en wordt nog steeds besproken als een van de hoogtepunten van die avond. Touchassie, bekend om zijn veerkracht en techniek, is niet de man die zich laat weerhouden door een tegenslag.

Nieuwe uitdaging in Brice Kombou

Brice Kombou, de tegenstander van Touchassie, is geen onbekende in de ring. Met zijn dynamische vechtstijl en indrukwekkende track record belooft de confrontatie tussen deze twee kickboksers een spektakel te worden. Kombou, die bekend staat om zijn agressieve aanpak en onwankelbare focus, is vastbesloten om Touchassie's comeback te overschaduwen met zijn eigen ambities om te winnen.

Wat staat er op het spel?

Terwijl beide vechters zich opmaken voor GLORY 90, is het duidelijk dat er meer op het spel staat dan alleen een overwinning. Voor Touchassie is het de kans om te laten zien dat zijn verlies tegen Abena slechts een tijdelijke tegenslag was. Voor Kombou biedt deze match de mogelijkheid om zich te vestigen als een dominante kracht in de middengewicht divisie.

Vooruitblik naar Glory 90

Met het GLORY 90-evenement op de horizon, wordt de anticipatie alleen maar groter. De fans zijn gretig om te zien hoe deze strijd zich zal ontvouwen en of Touchassie zijn belofte van een glorieuze terugkeer zal waarmaken.

Let op: dit zijn de gevechten die tot nu toe zijn bevestigd. Er kunnen nog meer gevechten worden aangekondigd in de aanloop naar het evenement.

Vechter 1 Vechter 2 Klasse
Endy Semeleer Anwar Ouled-Chaib Weltergewicht
Nordine Mahieddine Nikola Filipovic Zwaargewicht
Enriko Kehl Arman Hambaryan Lichtgewicht
Nabil Khachab Michał Bławdziewicz Zwaargewicht
Jan Kaffa Miguel Trindade Vedergewicht
Ivan Galaz Iliass Hammouche Middengewicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws