'Baby Badr' Touchassie gaat Glory kampioen Donegi Abena verslaan: 'iedereen verbazen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Baby Badr' Touchassie gaat Glory kampioen Donegi Abena verslaan: 'iedereen verbazen'

'Baby Badr' Touchassie gaat Glory kampioen Donegi Abena verslaan: 'iedereen verbazen'

In de kickbokswereld wordt Mo Touchassie, bijgenaamd 'Baby Badr', gezien als een veelbelovend talent. En dat is hij van plan te bewijzen door morgen tijdens Glory Collision 6 kampioen Donegi Abena de titel af te nemen.

Ondanks slechts vijf dagen voorbereiding krijgt hij de kans om zaterdag in het Gelredome de lichtzwaargewicht titel te veroveren. Deze kans komt doordat Tarik Khbabez zijn duim brak en Touchassie als vervanger wordt ingezet.

Touchassie reageerde verrast op het nieuws en aanvaardde de uitdaging met enthousiasme. Met een ongeslagen record van vijftien overwinningen in vijftien gevechten, waarvan twaalf door knock-out, heeft hij snel naam gemaakt in de kickbokswereld. Opmerkelijk is dat hij recentelijk debuteerde in een hoger gewichtsklasse en nu al voor de titel strijdt.

De opkomst van 'Baby Badr'

De Haagse vechter beseft dat zijn leven na dit gevecht drastisch kan veranderen. Zijn volledige focus ligt op zaterdag, waar hij in de Co-Main Event zal vechten, gevolgd door het zwaargewicht titelgevecht van Rico Verhoeven. De steun uit zijn Haagse gemeenschap groeit, en deze kans zal dit alleen maar versterken.

"Dit wordt een groots moment. Het is een Co-Main Event naast het zwaargewicht titelgevecht met Rico Verhoeven. Mijn Haagse supporters zijn al behoorlijk sterk aan het groeien, en deze geweldige kans zal die steun alleen maar vergroten" aldus Touchassie.

Naast het gevecht tussen Touchassie en Abena zullen Rico Verhoeven en Tariq Osaro strijden om de zwaargewichttitel, terwijl titelhouder Donovan Wisse zijn middengewichtstitel verdedigt tegen Michael Boapeah.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws