'Stop met hem te  haten!' Ongeslagen bokskampioen neemt het op voor Jake Paul Nieuws
Nieuws

'Stop met hem te haten!' Ongeslagen bokskampioen neemt het op voor Jake Paul

'Stop met hem te  haten!' Ongeslagen bokskampioen neemt het op voor Jake Paul

Andre Ward, een gerenommeerde figuur in de bokswereld, heeft het opgenomen voor Jake Paul terwijl deze zich voorbereidt op zijn terugkeer in de ring.

Ward benadrukt dat Paul in echte bokskringen verkeert en deel uitmaakt van een authentieke sportschool. Hij doorloopt de noodzakelijke stappen om een bekwaam vechter te worden.

Andre Ward is een voormalige professionele bokser die actief was van 2004 tot 2017. Hij is ongeslagen met pensioen gegaan en wordt beschouwd als een van de beste boksers van zijn generatie. Ward heeft in twee gewichtsklassen wereldtitels veroverd. Hier is een overzicht van zijn professionele boksrecord:

De bijdrage van Jake Paul aan het boksen

Ward reageerde ook op de kritiek die Paul vaak krijgt. In plaats van te beweren dat Paul afbreuk doet aan de sport, stelt Ward dat Paul juist extra aandacht en kruispromotie naar het boksen brengt. Dit zou gunstig zijn omdat het een nieuw publiek aantrekt naar de bokssport.

Een boodschap aan de critici

Ward heeft een duidelijke boodschap voor andere vechters: in plaats van Jake Paul te bekritiseren voor zijn onconventionele pad in de sport, zouden zij hun eigen spel moeten verbeteren.

Het is een oproep aan vechters om te focussen op hun eigen groei en ontwikkeling, en de positieve bijdragen die nieuwkomers kunnen leveren aan de sport te erkennen.

Indrukwekkend record van Andre Ward

Aantal Gevechten Overwinningen Verliezen Knockouts Beslissing Diskwalificatie
32 32 0 16 15 1
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws