Verrassende Poll uitslag Donegi Abena vs Mo Touchassie gevecht! 'Dit is de favoriet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Verrassende Poll uitslag Donegi Abena vs Mo Touchassie gevecht! 'Dit is de favoriet'

Verrassende Poll uitslag Donegi Abena vs Mo Touchassie gevecht! 'Dit is de favoriet'

Mo Touchassie stapt last minute in tegen Glory lichtzwaargewicht kampioen Donegi Abena nadat diens oorspronkelijke tegenstander Tarik Khbabez zich moest terugtrekken vanwege een gebroken duim.

Het is een opmerkelijke wending voor het aanstaande Glory Collision 6-evenement, want Mo Touchassie staat op het punt om last minute in de ring te stappen tegen Glory's lichtzwaargewicht kampioen, Donegi Abena. En Abena zal zijn handen vol krijgen aan de recent toegetreden Touchassie.

touchassie vs abena

Deze onverwachte verandering in de line-up komt nadat de oorspronkelijke tegenstander van Abena, Tarik Khbabez, zich noodgedwongen moest terugtrekken vanwege een gebroken duim.

Uitdaging in gewichtsklasse

Een van de meest opvallende aspecten van deze last-minute vervanging is dat Mo Touchassie, oorspronkelijk afkomstig uit het middengewicht, de uitdaging aangaat om een gewichtsklasse hoger te vechten tegen de lichtzwaargewicht kampioen Abena.

Dit is ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave, maar Touchassie lijkt vastbesloten om zichzelf te bewijzen.

Verassende favoriet

Hoewel sommige critici cynisch hebben gereageerd op deze onverwachte wending, is Mo Touchassie verrassend als favoriet uit de bus gekomen in een poll gehouden door Vechtsport Info. Dit geeft aan dat er vertrouwen is in zijn vaardigheden en potentieel voor het aanstaande gevecht tegen Abena.

Touchassie en Abena zullen elkaar aanstaande zaterdag, 4 november, treffen tijdens Glory Collision 6 in het Gelredome. De vechtsportwereld kijkt gesapnnen uit naar dit onverwachte duel tussen twee getalenteerde strijders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws