Glory's Mo Touchassie wil meer vechten en geen maanden wachten: 'Zo willen we het zien' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Mo Touchassie wil meer vechten en geen maanden wachten: 'Zo willen we het zien'

Glory's Mo Touchassie wil meer vechten en geen maanden wachten: 'Zo willen we het zien'

Mohammed Touchassie maakte gisteren een knock-out van een debuut tijdens Glory 89 in Bulgarije door Eduard Aleksanyan te verslaan. En de Marokkaan staat in de startblokken voor zijn volgende partij.

Wellicht is Touchassie nu nog niet bekend bij het grote publiek maar dat kan snel veranderen, de jonge vechter van Mike's Gym en voormalig Enfusion vechter wil niet stilzitten en gelijk weer aan de bak.

Als een wervelwind ging Touchassie door de ring gisteren en liet geen spaan heel van Aleksanyan. Geschoold door zijn tijd bij Enfusion en door toptrainer Mike Passenier onder zijn hoede genomen en bijgeschaafd, wacht de Marokkaan een goede toekomst bij Glory. Touchassie wordt gezien als een jongere versie van Badr Hari en wil regelmatig vechten.

Laat de talent bij Glory vaker vechten

"Ik heb nu een aantal maanden niet gevochten, maar ik wil om de zes weken knokken", zegt Touchassie na zijn winstpartij gisteren. Bij Enfusion waar het aantal events elkaar in rap tempo opvolgen is dit iets wat Touchassie gewend is. Bij Glory ligt dit anders, alhoewel deze de versnelling er ook flink in hebben gegooid het afgelopen jaar.

Het zou voor Glory goed zijn om vechters als Touchassie regelmatiger in te zetten. Zo worden deze bekend onder het grote publiek, want de organisatie moet gaan werken aan nieuwe grote namen nu huidige legendes als Badr Hari en Rico Verhoeven wellicht in hun nadagen verkeren. Aan Touchassie zal het niet liggen deze staat te poppelen snel weer in actie te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws