🎥 Marat Grigorian sloopt Sitthichai en steekt pak geld in zijn zak Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Marat Grigorian sloopt Sitthichai en steekt pak geld in zijn zak

🎥 Marat Grigorian sloopt Sitthichai en steekt pak geld in zijn zak

Marat Grigorian en Sitthichai “Killer Kid” Sitsongpeenong stonden tegenover elkaar in hun zesde gevecht tijdens ONE 165: Superlek vs. Takeru in Tokyo, Japan. Deze confrontatie beloofde een intense strijd te worden, waarbij Grigorian uiteindelijk als overwinnaar uit de bus kwam en een bonus van 50.000 dollar mee naar huis nam.

Historie van de rivaliteit

Reflecterend op hun eerdere ontmoetingen, waarbij Sitthichai een 4-1 voorsprong had, benadrukte hij het belang van zijn overwinningen op Grigorian. Deze gevechten waren cruciaal in het vestigen van zijn reputatie als een van de top kickboksers ter wereld. Sitthichai erkende de uitdagingen die Grigorian als tegenstander bood, gezien zijn reputatie als een van de beste in de sport.

Strategie en voorbereiding

Sitthichai, die Grigorian's stijl en vaardigheden goed kent, had een doordacht strijdplan voorbereid. Hij merkte op dat Grigorian sinds hun laatste gevecht bijna vijf jaar geleden verbeteringen had gemaakt. Sitthichai's strategie was gericht op het neutraliseren van Grigorian's krachtige stoten met behendigheid en vecht-IQ.

Ondanks een verlies in hun laatste vijfronden gevecht, was Sitthichai vastbesloten om met nieuwe tactieken terug te komen.

De Inzet van het gevecht

Voor zowel Sitthichai als Grigorian was de overwinning in Tokyo cruciaal. Beide 32-jarige vechters stonden hoog in de vedergewicht kickboksdivisie, en een tegenslag kon hun aspiraties om ooit ONE Featherweight Kickboxing World Champion te worden, dwarsbomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws