🎥 Luis Tavares traint onder tijdsdruk voor gevecht tegen Bogdan Stoica! 'Dat is juist fijn' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Luis Tavares traint onder tijdsdruk voor gevecht tegen Bogdan Stoica! 'Dat is juist fijn'

🎥 Luis Tavares traint onder tijdsdruk voor gevecht tegen Bogdan Stoica! 'Dat is juist fijn'

Luis Tavares staat op 7 oktober voor de taak om tegenover Bogdan Stoica de ring in te gaan tijdens Glory 89 in Bulgarije. Sinds kort traint Tavares bij Mike's Gym en de druk is hoog.

Dat Tavares gekozen heeft voor een van de beste gym's om zijn skills aan te scherpen is niet zo vreemd. Mike's Gym onder leiding van Mike Passenier staat bekend goede vechters af te leveren en er trainen ware legendes zoals Badr Hari.

Luis Tavares is geen doorsnee vechter

Voor zijn gevecht tegen Stoica die op korte termijn komt is Passenier duidelijk. "We hadden 5 weken om voor te bereiden, dat lijkt kort maar daar houdt ik juist van", zegt de topcoach. Passenier werd gebeld door, Edwin van Os die ook de grote man is achter Enfusion over Tavares.

"Edwin belde mij en zei dat hij een goede vechter voor mij had, welke Luis bleek te zijn. Ik had al langer contact met hem." Passenier zegt dat Tavares niet een doorsnee vechter si met zijn eigen mening en dingen nu opzij moet zetten voor het doel. "Dat is kickboksen en winnen", aldus Passenier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws