Glory kampioen Semeleer prolongeert titel met verslaan veteraan Groenhart Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kampioen Semeleer prolongeert titel met verslaan veteraan Groenhart

Glory kampioen Semeleer prolongeert titel met verslaan veteraan Groenhart

Endy Semeleer wist zijn Glory weltergewicht titel te behouden door uitdager Murthel Groenhart te verslaan in Ahoy Rotterdam vanavond.

Het is bijna twee jaar geleden dat Groenhart voor het laatst de GLORY-ring betrad. In de afgelopen 24 maanden heeft hij zich geconcentreerd op MMA, waarin hij 3 partijen wist te winnen. Met een vernieuwde energie en verfijnde vaardigheden schoof hij nu vandaag weer aan bij het kickboksen.

Intussen had Semeleer de vacante titel veroverd en heeft hij een stevige basis gelegd in de weltergewicht divisie. Hij is 9 jaar jonger dan Groenhart en heeft de afgelopen twee jaar meer ervaring in het kickboksen opgedaan, met 4 grote overwinningen.

Endy Semeleer verslaat Murthel Groenhart

Groenhart had echter het voordeel van meer ervaring en een hogere KO-ratio. toch was het leeftijdverschil duidelijk te zien in de wedstrijd waar Semeleer meer snelheid leek te hebben dan Groenhart. Toch als de taaie vechter die hij is gaf deze zich niet zomaar gewonnen.

In ronde vijf leek het even of Groenhart knock-out op het canvas bleef liggen. Echter stond deze weer op in een laatste poging het Glory goud welke hij eerder in bezit had terut e winnen. Echter was het Semeleer die de winst kreeg toebedeeld via unanieme beslissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws