Kaakstoot! Hasbulla pakt Gokhan Saki aan tijdens etentje LOL | video Nieuws
Nieuws

Kaakstoot! Hasbulla pakt Gokhan Saki aan tijdens etentje LOL | video

Kaakstoot! Hasbulla pakt Gokhan Saki aan tijdens etentje LOL | video

Hasbulla is hot, bijgenaamd de mini Khabib naar de grote UFC-ster Khabib Nurmagomedov, is de kleine volwassen influencer inmiddels niet meer weg te denken. Recentelijk ontmoette Hasbulla vechtlegende Gokhan Saki die hij op 'Hasbie' wijze begroette.

Inmiddels heeft Hasbulla de creme de la creme van de vechtsportwereld ontmoet en daar mocht de Turks-Nederlandse topknokker niet aan ontbreken. In een video zien we Hasbulla eerst een kaakstoot uitdelen en daarna wat ellebogen. Saki die wel wat gewend is kon er er wel om lachen en het was natuurlijk spielerei.

De MMA kooi in

Hasbulla die bij de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC op contract staat heeft miljoenen volgers die de kleine man dagelijks volgen. Binnenkort verschijnt hij in de MMA-kooi bij de UFC. Niet als vechter maar als cornerman samen met Khabib voor het gevecht van Islam Makhachev die eind deze maand Charles Oliveira tegemoet treed voor de vacante licht gewicht titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws