'Ik ga Andrew Tate vernietigen!' Bekende influencer wil ex-kickbokser pak slaag geven Nieuws
Nieuws

'Ik ga Andrew Tate vernietigen!' Bekende influencer wil ex-kickbokser pak slaag geven

'Ik ga Andrew Tate vernietigen!' Bekende influencer wil ex-kickbokser pak slaag geven

KSI, een Britse YouTuber die bekendstaat als een van de eerste social media influencers die de wereldwijde aandacht vestigde op influencer boksen dreigt Andrew Tate te vernietigen.

De Brit heeft onlangs een open uitdaging gegeven aan de voormalige viervoudig wereldkampioen kickboksen en media-persoonlijkheid, Andrew Tate. Na het delen van een virale clip van Tate's sparringpartner, 'Top G', heeft KSI gezegd dat hij Tate zou vernietigen.

KSI beloofd Andrew Tate een pak slaag te geven

Sport commentator Wade Plem reageerde op de video en gaf een uitgebreide analyse van Tate's prestatie. Hierop reageerde Tate zelf en verklaarde dat hij de andere persoon in de video aan het leren was hoe te vechten en dat hij zelf niet eens terug sloeg.19

KSI zal aankomend weekend in de ring stappen om het op te nemen tegen Joe Fournier, een Britse zakenman en professionele bokser. Maar het lijkt er op dat hij Tate daarna aan wil pakken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws