Spierbonk Sage Northcutt belooft sensatie bij ONE Championship rentree deze vrijdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Spierbonk Sage Northcutt belooft sensatie bij ONE Championship rentree deze vrijdag

Spierbonk Sage Northcutt belooft sensatie bij ONE Championship rentree deze vrijdag

Amerikaanse MMA-superster Sage Northcutt geeft toe dat hij veel mensen teleurgesteld heeft toen hij in 2019 door Cosmo Alexandre knock-out werd geslagen in zijn eerste ONE Championship optreden.

Na bijna vier jaar is 'Super Sage' eindelijk klaar om de verkeerde dingen van zijn afschuwelijke ONE-debuut goed te maken. De 27-jarige atleet zal op vrijdag 5 mei, bij ONE Fight Night 10: Johnson vs Moraes III op Prime Video, zijn twijfelaars het zwijgen op willen leggen met een opvallende prestatie tegen Ahmed Mujtaba.

In een interview met de Singaporese organisatie voorafgaand aan zijn langverwachte terugkeer, biechtte Northcutt zijn verlangen op om aan de hoge verwachtingen te voldoen: "Nou, duidelijk succesvol zijn daar. Ik ben klaar om ONE Championship te laten zien wie ze hebben getekend, dat ik in staat ben om te presteren", zegt Northcutt (gaat verder onder video).

Grote verwachtingen

"Om aan de verwachtingen te voldoen, dat is wat ik daar wil doen. Ik wil voluit gaan en een geweldige prestatie leveren en ONE Championship tevreden te stellen met wie ij in huis hebben gehaald. " Na een uitstekende carrière in Noord-Amerika, kwam Sage Northcutt met veel hype bij ONE binnen. Maar de atleet van Team Alpha Male en Evolve MMA, werd teruggeslagen naar de aarde door een knock-out in 29 seconden uit de handen van Cosmo Alexandre.

Het verergerde nog meer toen Northcutt een lange periode moest herstellen van een blessure en de naweeën van COVID-19, waardoor zijn weg naar verlossing verder vertraagde. Na toe te geven dat hij de vorige keer meer op zijn bordje had gepakt dan hij aankon, verhuisde Northcutt terug naar zijn natuurlijke gewichtsklasse en staat nu om te vechten tegen Ahmed Mujtaba op lichtgewicht.

De volledige ONE Fight Night 10-kaart vindt plaats op 5 mei. Het eerste US-debuut van ONE zal plaatsvinden in het 1stBank Center in Colorado.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws