K-1 Sensatie: Nederlander Dikmoet treft beruchte rivaal in titelgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 Sensatie: Nederlander Dikmoet treft beruchte rivaal in titelgevecht

K-1 Sensatie: Nederlander Dikmoet treft beruchte rivaal in titelgevecht

Leandro Dikmoet zal op 13 juni strijden tegen de Japanner Akira Jr voor de K-1 lichtzwaargewicht titel bij de K-1 in Galati Roemenië. Vandaag werd de matchup bekend gemaakt.

K-1 zet stevig in met een aantal Nederlandse topkickboksers waaronder Errol Zimmerman die tegen landgenoot Dexter Suisse zal vechten in de headliner van het K-1 Grand Prix toernooi.

Leandro Dikmoet is geen onbekende en vocht eerder tegen Sergej Maslobjev bij KOK Fights voor diens titel. Maslobojev is de voormalige Glory lichtzwaargewicht kampioen die op 8 juni weer in actie komt tijdens de lichtzwaargewicht Grand Prix.

Gevaarlijke Japanner

Akira JR heeft naam gemaakt door zijn indrukwekkende prestaties en vaardigheid in de ring. Zijn stijl wordt gekenmerkt door snelheid, precisie en een sterke technische basis, waardoor hij een geduchte tegenstander is voor iedereen die tegenover hem staat.

Het gevecht tussen Dikmoet beloofd veel spektakel met twee vechters die erop gebrand zullen zijn de K-1 titel te veroveren. Het event in Roemenië markeert de comeback van de organisatie in Europa sinds jaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws