🎥 Jan Kaffa en Berjan Peposhi zetten gevecht van de avond neer tijdens Glory 85 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Jan Kaffa en Berjan Peposhi zetten gevecht van de avond neer tijdens Glory 85

🎥 Jan Kaffa en Berjan Peposhi zetten gevecht van de avond neer tijdens Glory 85

Jan Kaffa en Berjan Peposhi hadden gisteravond tijdens Glory 85 het gevecht van de avond. Kaffa kwam als winnaar uit de bus maar het kwam niet vanzelf.

De Nederlandse Jan Kaffa (18-3, 7 KO) en de Albanees Berjan Peposhi (27-2, 16 KO) zijn twee jonge en actieve vedergewichten en dat was te zien ook. Op respectievelijk 22 en 24 jaar oud proberen beiden zich nog te bewijzen, wat betekent dat de fans een explosief gevecht konden verwachten.

Jan Kaffa verslaat Berjan Peposhi tijdens Glory 85

En inderdaad de vonken spatte er vanaf tijdens het gevecht. Zowel Kaffa als Peposhi lieten zien de Glory ring meer dan waardig te zijn. De fans stonden letterlijk op hun stoelen tijdens het gevecht.

Het was uiteindelijk Kaffa die via unanieme beslissing won. Na het gevecht antwoordde Glory Matchmaker Robbie Timmers op de vraag welke gevecht hij het beste vond, volmondig de partij tussen Kaffa en Peposhi. Waarvan akte....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws