Glory pakt door: Rematch Ciric vs Camara en Don Sno in actie op 20 juli Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory pakt door: Rematch Ciric vs Camara en Don Sno in actie op 20 juli

Glory pakt door: Rematch Ciric vs Camara en Don Sno in actie op 20 juli

Op 20 juli vindt GLORY 93 plaats in Rotterdam. Het evenement staat garant voor twee spannende partijen met Nederlandse inbreng. Don Sno neemt het op tegen Mehdi Ait El Hadj en Robin Ciric vecht een rematch uit met Diaguely Camara.

De absolute blikvanger van de avond is het derde titelgevecht tussen GLORY featherweight kampioen Petch en de Japanse RISE national champion Kento Haraguchi. Deze twee vechters staan bekend om hun explosieve vechtstijl en hebben elkaar al twee keer eerder getroffen, in 2021 en 2022.

Beide gevechten werden door Petch gewonnen via lastige beslissingen. De verwachting is dan ook dat dit derde duel wederom een waar spektakelstuk wordt.

Nederlandse kickboksers in actie

Naast de titelstrijd zijn er op GLORY 93 ook twee Nederlandse vechters te bewonderen. Don Sno, die afgelopen weekend nog overtuigend won van Figi Landman op GLORY 92, neemt het op tegen de Marokkaanse Mehdi Ait El Hadj. El Hadj behaalde op zijn beurt in april een overwinning op Ismael Ouzgni tijdens GLORY 91 in Parijs.

Snelle rematch voor Ciric en Camara

Robin Ciric en Diaguely Camara kruisen opnieuw de handschoenen tijdens GLORY 93. Deze twee vechters stonden elkaar in april al tegenover op GLORY 91. Bereid je voor op een razendsnelle rematch belooft veel vuurwerk!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws