🎥 Glory's Don Sno laat kracht zien! Stuurt boodschap aan rivaal Landman Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Glory's Don Sno laat kracht zien! Stuurt boodschap aan rivaal Landman

🎥 Glory's Don Sno laat kracht zien! Stuurt boodschap aan rivaal Landman

Deze zaterdag, tijdens Glory 92 in Rotterdam, betreden Don Sno en Figi Landman de ring voor een spannende vechtpartij in het voorprogramma. Beide vechters, met een verleden in House of Glory, beloven een onvergetelijke clash te bezorgen.

Ondanks hun positie in het voorprogramma, belooft de confrontatie tussen Sno en Landman een waar spektakel te worden. De twee vechters zijn aan elkaar gewaagd en Sno toont alvast een glimp van zijn kracht.

In een verbluffende demonstratie van kracht trapt Sno een palmboom aan gruzelementen met zijn dodelijke lowkicks. Een duidelijke waarschuwing aan Landman om zich goed voor te bereiden op deze vernietigende techniek.

Sno vol vertrouwen

Sno is vastberaden om te winnen en is ervan overtuigd dat hij Landman kan overmeesteren. "De fans zullen het zelf zien tijdens het Glory-evenement," zegt Sno. "Ik ben klaar om te knallen."

Landman mag echter niet onderschat worden. Hij is een ervaren vechter met een arsenaal aan vaardigheden die Sno op de proef zullen stellen.

Een onvergetelijke avond in het verschiet

De clash tussen Sno en Landman belooft een hoogtepunt te worden van Glory 92. De fans kunnen zich verheugen op een spannende en onvergetelijke vechtpartij tussen twee talentvolle vechters die alles op het spel zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws