Glory opgelet! Fans willen Thian de Vries op het grote podium Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory opgelet! Fans willen Thian de Vries op het grote podium

Glory opgelet! Fans willen Thian de Vries op het grote podium

Thian de Vries is wellicht het grootste kickbokstalent die ons land rijk is en die nog niet bij Glory Kickboxing op het grote podium staat. Wordt het geen tijd dat de organisatie hem aan haar rooster toevoegt?

Als het aan de fans ligt dan lijft Glory Kickboxing Thian de Vries per direct in. De 23 jarige knokker uit Zeeland daagt deze zaterdag 18 mei bij Enfusion in Dordrecht uit voor de lichtzwaargewicht titel. "Enfusion welke vol zit me toptalent en veel vechters de ruimte geeft om te groeien zoals de Vries kweekt daarmee echte kickboks pareltjes", zegt een insider.

"Dat deze later naar een andere organisatie overstappen als Glory is een compliment voor Enfusion, maar juist deze grote organisaties zijn soms ook laks, zoals met Thian de Vries", meent deze. En daar kan en in zitten.

Wordt Thian de Vries de volgende kickbokslegende?

De Vries zelf lijkt ook geen haast te hebben om een grote overstap te maken zo bleek uit een interview met ChampsTalk. Maar missen de fans zo niet een nieuwe Rico Verhoeven, Peter Aerts of een Badr Hari?

Ook internationaal is men gecharmeerd van de Vries. "De onstuitbare Thian de Vries (18 KOs) daagt komende zaterdag uit voor de Enfusion lichtzwaargewicht-titel", aldus Delisketo een van de grootste vechtspot experts. "Op 23-jarige leeftijd is de Nederlandse Tarzan een van de meest veelbelovende rijzende sterren in het kickboksen van vandaag." En daar is geen woord aan gelogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws