Glory brengt gewichtklasse terug: 'Veel klachten gehad' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory brengt gewichtklasse terug: 'Veel klachten gehad'

Glory brengt gewichtklasse terug: 'Veel klachten gehad'

Goed nieuws voor fans van Glory Kickboxing! De vedergewicht divisie, die in de koelkast leek te verdwijnen, is terug van weggeweest.

Dit betekent dat de fans weer kunnen genieten van spannende gevechten tussen topvechters zoals Jan Kaffa en Petch de huidige kampioen.

Glory 92: Topgevechten en vedergewichten in actie

Deze zaterdag, 18 mei, vindt het Glory 92 event plaats. Naast een aantal topgevechten zullen er ook diverse vedergewichten in actie komen, waar fans met spanning naar uitkijken.

Een van de blikvangers is het gevecht tussen het Nederlandse supertalent Jan Kaffa en Denis Wosik. In een interview met ChampsTalk liet Kaffa zijn blijdschap blijken over de terugkeer van de divisie.

"Er was sprake dat deze zou verdwijnen. Maar gelukkig is hij terug," aldus Kaffa.

Fans reageerden met onvrede op eerdere plannen

De fans waren niet blij toen bekend werd dat de vedergewichten wel te zien zouden zijn, maar dan in Japan. Glory heeft een samenwerking met het Japanse RISE, waar een groot aantal vedergewichten vecht.

Naast Kaffa en Wosik kunnen Nederlandse fans ook genieten van Ahmad Chikh Mousa. De gevaarlijke vechter neemt het op tegen Berjan Peposhi.

De terugkeer van de vedergewichten is een welkome aanvulling op de Glory Kickboxing scene. Fans kunnen zich verheugen op spannende gevechten en nieuwe talenten in deze divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws