Glory komt met eigen Grand Prix talkshow: 'Wilfred Genee als host en geheime gast' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory komt met eigen Grand Prix talkshow: 'Wilfred Genee als host en geheime gast'

Glory komt met eigen Grand Prix talkshow: 'Wilfred Genee als host en geheime gast'

Glory, de bekende kickboksorganisatie, kondigt een nieuwe talkshow aan als voorbereiding op de zwaargewicht Grand Prix op 9 maart in het GelreDome, Arnhem.

De show, gepresenteerd door Wilfred Genee en Mark Schaaf, belooft een boeiende aanloop naar het evenement waar sterren als Rico Verhoeven, Tariq Osaro, Levi Rigters, Nabil Khachab, Benjamin Adegbuyi, Tyjani Beztati en Donegi Abena zullen schitteren.

Opnames en uitzending van de Talkshow

De opnames voor de Glory talkshow vinden deze week plaats en de uitzending zal binnenkort te zien zijn op diverse kanalen van Glory. Naast presentator Wilfred Genee zullen er verschillende prominente gasten verschijnen, waaronder kickbokslegende Ernesto Hoost en voormalig UFC zwaargewicht Stefan Struve.

Speciale gasten en verwachtingen

De talkshow belooft niet alleen inzicht te geven in de aanstaande Grand Prix, maar zal ook een speciale gast verwelkomen, wiens naam nog geheim is. Fans kunnen een diepgaande blik verwachten op de vechters en spannende discussies over de aankomende wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws