<strong>Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’</strong> Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

<strong>Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’</strong>

<strong>Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’</strong>

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland. Ook komt er een reality show met talenten van de organisatie die worden gecoacht door bekende vechters.

Glory topman Scott Rudmann maakte vandaag bekend dat de organisatie een samenwerking aangaat met RTL/Videoland. Dit betekent voor het het Nederlandse kickboks publiek een einde aan het kijken via Pay Per View.

Videoland

"We zijn verheugd met deze samenwerking met Videoland, een mijlpaal in onze digitale distributie. Videoland is het top streaming platform van Nederland, en eigendom van dezelfde groep die eigenaar is van de televisieomroep die GLORY's eerste uitzendpartner in Nederland was", zegt Scott Rudmann.

GLORY 81 op 20 augustus is het eerste evenement dat live te zien zal zijn op Videoland, gevolgd door GLORY COLLISION 4 op 8 oktober en GLORY 82 op 19 november

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws