Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen

ONZIN: GLORY topman Scott Rudmann reageert op aantijgingen

FOTO: GLORY Kickboxing Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R)

Reacties vanuit GLORY Kickboxing op berichtgevingen in de pers over de organisatie zijn schaars. Toch reageert topman Scott Rudmann.

Nieuws website KickboxingZ vroeg de GLORY topman om een reactie op een nogal onthullend artikel van MMA DNA. Deze gaat over het faillissement van de Nederlandse tak van GLORY, R.E.S. Events.

Het klopt niet

MMA DNA die goed hun huiswerk lijken te hebben gedaan komen met bevindingen, waarvan Rudmann zegt dat deze niet correct zijn weergegeven. De redactie van KickboxingZ kreeg een privé bericht van Rudmann.

“Hoi, geen commentaar alleen dat de verklaringen in het artikel niet kloppen,’zegt Rudmann tegen KickboxingZ. De laatste vroeg om commentaar van Rudmann op het artikel van MMA DNA.

Bankrekening leeggehaald

In het artikel is ondermeer te lezen dat de bankrekening van GLORY leeg was. Dit kwam doordat de investeerders er na het enige winstgevende event (volgens bronnen) in december, Collision 2 al het geld eruit zouden hebben getrokken.

Rudmann zegt dus dat dit niet juist is. Echter komt GLORY niet met een gedetailleerde tegenverklaring. Een feit is dat er een aantal Nederlandse schuldeisers zijn die niet zijn betaald. Inmiddels is R.E.S. events onder curatele gesteld bij een curator uit Almere.

LEES HIER HET COMPLETE ARTIKEL VAN MMA DNA

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page