GLORY KICKBOKSER: 'Rico Verhoeven is een middelmatige vechter' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY KICKBOKSER: 'Rico Verhoeven is een middelmatige vechter'

GLORY KICKBOKSER: 'Rico Verhoeven is een middelmatige vechter'
GLORY KICKBOKSER: 'Rico Verhoeven is een middelmatige vechter'

Je moet nogal wat lef hebben wil je GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven een middelmatige vechter noemen.

Toch zegt opkomend GLORY collega, kickbokser Dmitry Menshikov dat Verhoeven middelmatig zou scoren vergeleken met de kickboksers uit de gouden tijd. In een interview met Kirill Novikov werd de jonge kickbokser gevraagd wie zoal zijn voorbeelden zijn, ook Verhoeven kwam ter sprake.

Rico zou verloren zijn tegen die zwaargewichten, kijk naar zijn gevecht tegen Badr Hari. Deze is een van de oude garde, Rico deed niets en kreeg er flink van langs. Dit terwijl Badr al een tijd niet gevechten had," zegt Menshikov.

Top vijf van kickboksers

Van de old school kickboksers ziet Menshikov de inmiddels overleden Ramon Dekkers als een grote inspirator. Wat betreft zijn top kickboksers is hij duidelijk, Marat Grigorian, Artem Vakhitov, Giorgio Petrosyan, Peter Aerts en Mik Zambidis. Zelf stond Menshikov tegenover vechters als Robbie Hageman en Yoann Kongolo bij GLORY en versloeg beide.

LEES HIER HET INTERVIEW MET DMITRY MENSHIKOV

Menshikov stond ingepland om tegen Mohamed Mezouari te vechten op GLORY 76: Antwerpen. Echter gooide de coronapandemie roet in het eten. GLORY 76 staat nu gepland voor het eerste weekend van oktober. Alhoewel afgelopen week gesuggereerd werd dat dit niet haalbaar is en 17 oktober een reëlere datum zou zijn. Of Menshikov daar acte de présence zal geven is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws