GLORY kickbokser Jahfarr Wilnis pakt knock-out winst in Tsjechië Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY kickbokser Jahfarr Wilnis pakt knock-out winst in Tsjechië

GLORY kickbokser Jahfarr Wilnis pakt knock-out winst in Tsjechië
GLORY kickbokser Jahfarr Wilnis pakt knock-out winst in Tsjechië

GLORY kickbokser Jahfarr Wilnis maakte vrijdag samen met zijn broer Jason een uitstapje naar Tsjechië. Beide vochten tijdens Yangames Fight Night 8 Open Air.

Jahfarr Wilnis boekte een dikke knock-out winst op Georgij Fibic. De partij duurde drie ronde die steeds zwaarder worden voor Fibic die duidelijk de mindere van de twee was. Jahfarr, die net als zijn broer normaliter bij GLORY in de ring staan domineerde zijn tegenstander.

In ronde drie werd een knie gevolgd, door een combinatie van stoten Fibic teveel die op het canvas stortte. Wat bijzonder was om te zien is dat Jahfarr met zijn GLORY bokshandschoenen aan in de ring stond. Overigens hadden Jason en Jahfarr toestemming van GLORY om op Yangames Fight Night 8 Open Air te vechten.

Voor de knock-out

Jason trof Vladimir Idranyi, maar was minder fortuinlijk dan zijn broer. Hij zag zijn tegenstander winnen op beslissing van de jury. Over het algemeen geldt dat als een vechter in het buitenland vecht, je het niet aan de jury moet overlaten. Zeker niet als het een inwoner van dat land betreft.

Vandaar dat vechters veelal op zoek gaan naar de knock-out. die van Jahfarr was er een uit het boekje. Trainers Daan Kortland en Danny de Vries kunnen samen met hun vechters terugkijken op een mooi resultaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws