Ex Glory kampioen Maslobojev keert terug in Grand Prix: 'Kans op wraak' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex Glory kampioen Maslobojev keert terug in Grand Prix: 'Kans op wraak'

Ex Glory kampioen Maslobojev keert terug in Grand Prix: 'Kans op wraak'

Sergej Maslobojev, voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen, is toegevoegd aan de acht-man lichtzwaargewicht Grand Prix die in juni plaatsvindt. De organisatie maakte dit vandaag bekend. Maslobojev is de tweede vechter die officieel is bevestigd voor het toernooi.

Voor trouwe kickboksfans is de deelname van Maslobojev geen verrassing. In 2023 verloor hij zijn titel aan Donegi Abena tijdens Glory 83. De honger naar revanche is ongetwijfeld groot bij de geduchte Rus.

Diehard fans niet verbaasd: Maslobojev klaar voor herkansing

Gisteren werd al bekendgemaakt dat Stefan Latescu uit Roemenië de eerste deelnemer was aan de Grand Prix. Met de toevoeging van Maslobojev is het deelnemersveld nu uitgebreid naar twee vechters.

De kans is aanwezig dat Maslobojev oud-rivaal Abena zal treffen die vermoedelijk ook in de Grand Prix zal mee doen.

Stoica volgende? K-1-avontuur afgeblazen, Grand Prix lonkt

De verwachting is dat ook Bogdan Stoica binnenkort officieel wordt aangekondigd als deelnemer. Stoica stond gepland om op 7 juni te vechten bij K-1 in Galati, Roemenië, maar werd gisteren van de kaart gehaald. De geruchten gaan dat hij nu zijn pijlen richt op de Glory Grand Prix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws