🎥 Minkenberg houdt Enfusion titel na knockpartij: 'Opstootje boze fans' Nieuws
Nieuws

🎥 Minkenberg houdt Enfusion titel na knockpartij: 'Opstootje boze fans'

🎥 Minkenberg houdt Enfusion titel na knockpartij: 'Opstootje boze fans'

Levi Minkenberg heeft gisteravond zijn Enfusion Super Lichtgewicht titel met succes verdedigd tegen Bilal "GIXX" Alaoui in een spectaculaire en spannende partij in de Hoornse Vaart te Alkmaar.

Uitdager Alaoui, die in Alkmaar een thuiswedstrijd vocht, begon fel en gaf de eerste drie ronden van de vijf ronden durende partij flink gas. Minkenberg, die gewend is aan vijf ronden, leek even verrast door Alaoui's agressieve vechtstijl.

Knockdown zet kampioen op het canvas

Een harde trap naar het hoofd van Alaoui bracht Minkenberg naar het canvas. De Limburger leek even aangeslagen, maar toonde herstelvermogen en herpakte zich in de laatste twee ronden.

Ondanks de dominante start van Alaoui, was het Minkenberg die uiteindelijk de overwinning pakte. De jury oordeelde dat hij meer had gedaan om de partij te winnen.

Teamgenoot Weekers wint ook

In een andere partij op de Enfusion Fight Night won Minkenberg's teamgenoot Max Weekers van de ervaren Piet van den Berg. Weekers roept nu op tot een titelgevecht bij Enfusion.

Opstootje na uitslag

De fans van Alaoui waren het duidelijk niet eens met de uitslag en er ontstond een klein opstootje. De Enfusion beveiliging was er snel bij om de gemoederen te bedaren.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws