Glory Collision 6 titelgevechten: 'Voorspellingen, wie wordt of blijft kampioen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Collision 6 titelgevechten: 'Voorspellingen, wie wordt of blijft kampioen'

Glory Collision 6 titelgevechten: 'Voorspellingen, wie wordt of blijft kampioen'

Op 4 november in het GelreDome in Arnhem, Nederland, zal Glory Collision 6 plaatsvinden. Het belooft een spektakel te worden met drie ongelooflijke titelgevechten die de negen gevechten tellende hoofdkaart zullen aanvoeren.

Laten we eens kijken naar enkele van de titelgevechten en wie de meeste kans heeft om te winnen.

Hoofdgevecht: Rico Verhoeven vs. Tariq 'Cookie' Osaro

In het hoofdgevecht wordt de onbetwiste koning van het kickboksen bepaald. Rico Verhoeven, de lang regerende kampioen, staat tegenover misschien wel zijn gevaarlijkste tegenstander tot nu toe, interim-zwaargewicht kampioen Tariq 'Cookie' Osaro (lees verder onder video).

Verhoeven heeft indrukwekkende 60 overwinningen, waarvan 20 door knock-out. Osaro heeft een indrukwekkend record van 25-2-1, met 13 knock-outs. Verhoeven's ervaring en technische vaardigheden maken hem de favoriet, maar Osaro heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn. Toch geven insiders Verhoeven het voordeel in dit gevecht, echter schatten wij de kans in dat Osaro voor een verrassing kan zorgen hoog in.

Co-Hoofdgevecht: Donegi Abena vs. Tarik Khbabez

In het co-hoofdgevecht wordt een andere onbetwiste kampioen gekroond. Donegi Abena neemt het op tegen zijn verhitte rivaal Tarik Khbabez. Beide mannen dragen al een riem om hun middel, maar slechts één zal vertrekken met het goud en de rechten om zich de echte kampioen te noemen.

Abena heeft een record van 26-9, met 7 knock-outs, terwijl Khbabez een indrukwekkende 49-10-1 record heeft, met 28 knock-outs. Deze wedstrijd is een moeilijke om te voorspellen, maar Khbabez lijkt het voordeel te hebben vanwege zijn ervaring en veelzijdigheid.

Middengewicht-titelgevecht: Donovan Wisse vs. Michael Boapeah

Donovan Wisse verdedigt zijn titel tegen de nummer één uitdager Michael Boapeah. Wisse heeft tot nu toe onverslaanbaar geleken tijdens zijn titelrun, maar nu staat hij tegenover een in-vorm Michael Boapeah, die een overwinning heeft behaald op de enige man die Wisse versloeg.

Met een record van 19-1 en 10 knock-outs blijkt Wisse de favoriet, hoewel Boapeah zeker voor een verrassing zal kunnen zorgen zal de kampioen zijn titel weten te behouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws