Glory benoemt oud CEO tot eindbaas! 'Ben Saddik vs Verhoeven incident grondig bekijken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory benoemt oud CEO tot eindbaas! 'Ben Saddik vs Verhoeven incident grondig bekijken'

Glory benoemt oud CEO tot eindbaas! 'Ben Saddik vs Verhoeven incident grondig bekijken'

Glory, de gerenommeerde kickboksbond, heeft oud CEO Marshall Zelaznik opnieuw aangesteld als de nieuwe directeur. Deze wisseling van de wacht volgt op het onverwachte vertrek van Maurice Hols en belooft een nieuw hoofdstuk in te luiden voor de organisatie, die internationale faam geniet dankzij steratleten zoals Rico Verhoeven.

Een bekend gezicht bij Glory

Marshall Zelaznik, die tussen 2018 en 2020 reeds een sleutelrol speelde binnen Glory, keert terug naar een organisatie die hem nauw aan het hart ligt. Zijn eerdere vertrek in mei 2020, te midden van de coronacrisis, markeerde een periode van onzekerheid voor de organisatie die in augustus dat jaar failliet werd verklaart.

Zelazniks rijke ervaring bij de UFC, waar hij meer dan een decennium werkte en opklom tot vice-voorzitter, belooft nu opnieuw van onschatbare waarde te zijn voor Glory.

Internationale ambities en uitdagingen

Zelaznik's focus ligt op stabiliteit en groei, met bijzondere aandacht voor het behoud van de succesvolle toernooien die onder zijn voorganger werden gelanceerd. Daarnaast benadrukt hij het belang van internationale expansie en de kracht van sociale media om het merk Glory verder uit te bouwen.

Glory benoemt oud CEO tot eindbaas! 'Ben Saddik vs Verhoeven incident grondig bekijken'
Marshall Zelaznik (M) tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in 2019

Met een duidelijk doel voor ogen streeft Zelaznik ernaar Glory's aanwezigheid op de internationale markt te vergroten. De organisatie, die sinds de pandemie voornamelijk evenementen in Nederland organiseerde, kijkt nu verder dan de nationale grenzen. Landen als Frankrijk, Duitsland en Japan, maar ook de Amerikaanse markt, staan op de radar voor toekomstige evenementen.

Het Incident Verhoeven vs Ben Saddik

Een van de meest urgente zaken op Zelaznik's agenda betreft het recente incident tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Zelaznik belooft een transparant onderzoek, "waarbij open communicatie met de fans vooropstaat, zegt deze tegen de NOS. Zijn achtergrond als advocaat onderstreept zijn toewijding aan integriteit in deze delicate kwestie.

"Ik ben enorm opgewonden om terug te keren bij Glory. Er ligt nog veel werk op ons te wachten, en ik ben klaar om die uitdaging aan te gaan," zegt Marshall Zelaznik. Hij vervolgt: "Het is mijn doel om samen met het team en alle betrokkenen te onderzoeken hoe we de sport naar een hoger niveau kunnen tillen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws